Innofactor

Innofactor er, i de nordiske lande, et af de største Microsoft softwareudviklingshuse, der sigter mod længerevarende værdiskabende samarbejde med kunderne.

Vi hjælper hver dag et bredt udsnit af danske virksomheder og offentlige institutioner med at træffe mere kvalificerede beslutninger og udvikle deres forretning via værdiskabende, brugervenlige og gennemarbejdede løsninger. Løsninger, der lever op til vores kunders forretningsmæssige mål, udfordringer, og økonomiske ramme. Vi har valgt at fokusere på Microsoft platformen og er blandt andet Microsoft® Gold Certified Partner inden for Business Intelligence (Ledelsesinformation), SharePoint og CRM og vi er den største og højest kvalificerede Microsoft® Managed Business Intelligence Partner. Vi er Microsoft® Cloud Accelerate Partner hvilket betyder at vi kan levere løsninger "on-premise" eller i "skyen" (Azure og Office 365).

Innofactor A/S er et 100 % ejet datterselskab i den finske Innofactor koncern, der med en vækst på mere end 50 procent i gennemsnit i de seneste seks år er den hurtigst voksende IT-virksomhed, noteret på den finske NASDAQ OMX børs i Helsinki.

Læs mere om Innofactor her